Fotoherinneringen van Jan Middeljans uit de jaren vijftig

Vijf foto’s uit de beginperiode van de jaren vijftig. Met dank aan Jan Middeljans

 

 

 

 

Jan Middeljans duikt in het archief en….bingo!

Onverwachts komen nog wel eens herinneringen uit de jaren vijftig bovendrijven. Uit het Australische Canberra ontwaakte Jan Middeljans na het bekijken van deze website en bedacht zich dat in zijn archief ook nog enkele foto’s van zijn schooltijd moest bevinden. Middeljans bezocht de Rijks-HBS in de periode 1950-1955. Na zijn schooltijd emigreerde Jan naar Australië om daar een bestaan op te bouwen. 

 Hij stuurde vijf foto’s uit de beginperiode van de jaren vijftig. Klassenfoto’s, een foto van een sportteam en van een VOKZOS-balavond met (vermoedelijk) het bestuur waar Jan deel van uitmaakte. Mochten bezoekers van deze site zich  nog herkennen in de klassenfoto’s, dan wordt uiteraard een reactie op prijs gesteld. 

De foto’s:

Klas 1B, sportteam

Klas 1 B 1951, helemaal links staand Jan Middeljans

2e klas 1952, Jan Middeljans staand, geheel rechts.

Klas 4C 1955 met klasseleraar Hut.

VOKZOS balavond 1954 met bovenste rij vlnr: Jan Middeljans, Kees van Mever en onderste rij vlnr: Han Bruin, Nel Hiehle, Bob Mesman-Schultz.

 

Eén reactie:

  1. Heerlijk die oude foto’s! Ik zat van 1951 tot 1956 op de RHBS, woonde in Heiloo. Sta zelf rechts achter in de hoek (de langste), links van mij Geert van Seggelen (met bril) en twee verder naar links Jaap Themmen. Tweede rechts van mij is Jan Lourens. Voorste rij tussen Hut en Bob Mesman is Jan Breebaart.
    Misschien een idee foto’s een (jaar)nummer te geven en elke persoon op een foto ook een nummer waar we de naam achter kunnen zetten als we die weten. Komen we een heel eind verder met namen. Doen veel andere scholen ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.