Herinneringen aan 1969

Herinneringen aan Berlijn en de laatste schooldag

 

 

Momenten om nooit te vergeten

Oud-RHBS’ers bladen in een vergeten momentje nog wel eens door oude fotoboeken om dan weer te worden herinnerd aan bepaalde gebeurtenissen uit  hun HBS-tijd. Voor velen blijven altijd hun laatste schooljaar en – dag bij. Het moment waarop je afscheid nam van de schoolbanken, het uitzicht op de Paardenmarkt of de fietsenstalling, het rondje over de Paardenmarkt, Canadaplein of lopen over de Nieuwesloot. 

De eindexamenkandidaten van 1969 maakten ook nog een excursie naar Berlijn mee met onder andere een bezoek aan Charlie Checkpoint, de Muur en andere historische plekken in de Duitse hoofdstad. Jan Hink stuurde een aantal fotootjes uit die tijd op. Herinneringen aan toen, eind zestiger jaren, einde van een tijdperk. 

Hieronder volgen de foto’s aan die momenten.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.