Na zeven jaar kwam er dan toch weer een nieuwe reünie. Arie Kaan en Karel Frugte namen het voortouw en slaagden erin een aantrekkelijk programma te presenteren, met een bezoek aan de voormalige RHBS en thans een advocatenkantoor, bezoek aan het Beatlesmuseum en uiteraard borrel en diner in het Hof van Alkmaar. Opnieuw een uitermate geslaagde dag!

De deelnemers: Arie Kaan, Karel Frugte, Anneke Ronk, Peter de Rover, Taco de Vries, Marie-Jeanne Diesveldt, Irene Lareau-Bulte, Marion Burger, Andre Lassing, Margreet Nool, Theo Bakker, Jan Hink, Ina Bakker, Hans Goslinga, Mary Bakker, Cora Vogtschmidt, Lidy Akkerman, Auke Burrie, Klaas Zaal, Joke Nienoord, Joke Brunekreef, Ruud Brandenburg

De foto’s:

 

 

Reünie 2011: Nieuwe start met een kijkje in de oude RHBS

3 gedachten over “Reünie 2011: Nieuwe start met een kijkje in de oude RHBS

 • januari 5, 2019 om 2:28 pm
  Permalink

  Leuk al die foto’s goed dat men labels draagt, zou zonder dat niemand herkennen op de reuniefoto’s.
  Het verbaast mij wel dat de meeste mensen op de klassenfoto’s herkenbaar zijn.
  Alle waardering voor het vele werk om de site tot stand te brengen.

  Beantwoorden
 • december 29, 2020 om 10:56 pm
  Permalink

  Het is nu negen jaar later. Ik kijk nog eens naar de foto’s van 2011 en het lijkt of we een paar namen missen. Misschien moeten we nog eens de stickers vergelijken met de namen op de lijst. Ik dacht dat Koene Bik er toen ook bij was, en Frans Pie. Confronterend toch ook om Lex van der Sluis te zien en Kees Zaal – to mention just two. Maar wat mooi was het, en wat een mooie foto’s!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *